Rαρρєяѕ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rαρρєяѕ

яαρρєяLαяıη ραуLαşıм ρLαтƒσямυ

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Ayben O Benim Albümü

2 posters
YazarMesaj
Lunatic
Rαρisтяαтöя
Rαρisтяαтöя
Lunatic

Personalized field :
Ayben O Benim Albümü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ayben O Benim Albümü Right_bar_bleue

Ayben O Benim Albümü Empty
MesajKonu: Ayben O Benim Albümü   Ayben O Benim Albümü Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 3:31 pm

Ayben O Benim Albümü 19498694999021027
Ayben - O benim İsimli albümün içindeki parcalar ;

Benim O
Ruhun Gemisi
Rap Rap
Varsa Gelsin
Çıkmaz Sokak
Bende Kalmadı Kal
Red Kit
Rüzgar Olmak
Bu Böyle Olmaz
Kısmet
Dişi Köpek
Kork Bizden
Will We Ever Learn
Vakit Yok
Tek Bileğiz
Aşk Olsun
Gözlerim Ağlar
Ölüm Sessizliği
Adı Üsküdarlı
Ayben - O benim İsimli albümü İndirmek İçin Tıklayın!

albüm Hakkında daha fazla bilgi için yazının devamını okuyun

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

Türk hiphop’unun kız sesi Ayben, uzun zamandır beklenen ilk albümü “Sensin O” ile 15 Mayıs’ta karşımızda. “Sensin O” albümü Ceza, Fuchs, Killa Hakan, Ursula Rucker, Fuat, Emrah Karaca, Mercan Dede, Tarkan Gözübüyük ve Fairuz Derinbulut gibi ünlü isimleri biraraya getiriyor.

Profesyonel müzik kariyerine 1998 yılında Ceza ve Fuchs tarafından kurulan Nefret’in Meclis-i Ala albümünde “Yüzyüze” isimli parçayı seslendirerek başlayan Ayben; Sertab Erener, Ceza, Nefret, Burhan Öcal, Aylin Aslım, Fuat,Killa Hakan, Dj Funky C, Rza(from wu tang usa), Nil Karaibrahimgil, Fairuz Derin Bulut gibi farklı müzik türlerini icra eden sanatçılarla yaptığı çalışmalarla önemli bir kitle edindi.

Ayben yurt içinde ve yurt dışındaki Rock’n Coke, H2000, Creamfield Fest(The Prodigy’nin alt grup), Kadıköy Kreuzberg Jam 1-2 (Berlin), Die Bewegung (Essen,Hamburg), MTV Türkiye Lansman Party gibi pek çok festival ve etkinlikte konserler verdi. Ayrıca Fatih Akın ın ödüllü filmi Crossing the Bridge’de yer aldı.

Ayben’in merakla beklenen ilk solo albümü “Sensin O” 1 senelik bir çalışmanın meyvesi. Ceza, Fuchs ve daha nice Türk rapinin önemli ismi Ayben’e ilk albümünde destek oldu. Toplamda 19 parçanın yer aldığı albümde rapten, rock’a, arabesk’e uzanan farklı müzik türleri karşımıza çıkıyor. Bir parçada rock müziğin önemli prodüktörü Tarkan Gözübüyük imzası varken diğerinde Cem Karaca’nin unutulmaz parçası “Raptiye Rap Rap”ta sanatçının oğlu Emrah Karaca’ya rastlamak mümkün.

Albümün prodüktörlüğünü Fairuz Derin Bulut’un gitaristi Demir Kerem Atay üstlendi. “Sensin O” dinleyenleri Ayben’in iç dünyasına götürüyor. Dinleyici birbiriyle tezat içindeki iki farklı Ayben’in kapışmasına tanık oluyor. Bunun en güzel ürünü “Benim O” da albümü en iyi özetleyen parça, aynı zamanda klip parçası.

Ayben’in fotoğraflarında Candaş Arın’ın imzası var. Klibi ise Ceza’nın kliplerinden de tanıdığımız Atıf Ülkü çekti.
https://rappers.yetkin-forum.com
-^..cey cey..^-
* мodέrαtör *
* мodέrαtör *
-^..cey cey..^-

Personalized field :
Ayben O Benim Albümü Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Ayben O Benim Albümü Right_bar_bleue

Ayben O Benim Albümü Empty
MesajKonu: Geri: Ayben O Benim Albümü   Ayben O Benim Albümü Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 3:38 pm

saol sıla

Ayben O Benim Albümü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayben-Rap benim
» Ayben Biyografi
» Ayben resimLeri
» KoLo Mu ? Ayben Mi ?