Rαρρєяѕ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rαρρєяѕ

яαρρєяLαяıη ραуLαşıм ρLαтƒσямυ

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

<<<RÜYALAR ALEMİ<<<

2 posters
YazarMesaj
-^..cey cey..^-
* мodέrαtör *
* мodέrαtör *
-^..cey cey..^-

Personalized field :
<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Left_bar_bleue30 / 10030 / 100<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Right_bar_bleue

<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Empty
MesajKonu: <<<RÜYALAR ALEMİ<<<   <<<RÜYALAR ALEMİ<<< Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 2:20 pm

ARKADAŞLAR BURADA RÜYALARINIZI BİZMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ... Very Happy Very Happy
Lunatic
Rαρisтяαтöя
Rαρisтяαтöя
Lunatic

Personalized field :
<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Left_bar_bleue100 / 100100 / 100<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: <<<RÜYALAR ALEMİ<<<   <<<RÜYALAR ALEMİ<<< Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 2:28 pm

ben abdüLü gördm rüyamda..gerci kabustu Very Happy tıkınıyodu xD
https://rappers.yetkin-forum.com
-^..cey cey..^-
* мodέrαtör *
* мodέrαtör *
-^..cey cey..^-

Personalized field :
<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Left_bar_bleue30 / 10030 / 100<<<RÜYALAR ALEMİ<<< Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: <<<RÜYALAR ALEMİ<<<   <<<RÜYALAR ALEMİ<<< Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 2:34 pm

abdül mü inanamıyorum cidden kabusmuş.
aman o tıkınmaktan başka bişi yapamas zaten Very Happy ayu!

ben de bi kabus gördüm ay çok fenaydı şmdi ben gece odamdan çıkmış, çamaşır makinesine doğru gidiom.zaten ben orayı oldum olası sewmemişimdir.çok karanlıktır orası (hele gece Crying or Very sad )ama tuwalette diil bizm girişte bi antre war onun sonunda tuwaletin kapısının önünde bi boşluk war orda.
herneyse. snra ordan birini görüom ....TAM KAÇMAYA ÇALIŞIYOM BİŞİ BENİ ÇEKİYO AYAKLARIM YRÜMÜUO
BAĞRAMIYORUMDA....

snra uyandım.offff çok fenaydı pale pale No silent Very Happy

<<<RÜYALAR ALEMİ<<<
1 sayfadaki 1 sayfası